Goed nieuws voor Crypto-wereld beleggers

Twee belangrijke nieuwigheden hebben de crypto-wereld opgeschud: eerst heeft de grote cryptocurrency exchange Binance net een investering van de Singaporese overheid ontvangen en ten tweede zullen nieuwe Bitcoin-futures in december op de markt verschijnen.

Binance heeft een niet nader genoemd bedrag ontvangen van Vertex Ventures, de durfkapitaalafdeling van overheidsbedrijf Temasek Holdings Pteuit Singapore. De investering moet de plannen van Binance verbeteren om gebruikers van hun platform in staat te stellen om crypto te ruilen voor de Singaporese dollar en vice versa. Het platform is pas onlangs begonnen met het testen van fiat op crypto-transacties in Oeganda, toen ze daar een vestiging van hun bedrijf openden.

Lees het hele verhaal op nl.cryptonews.com

In Nederland kan je makkelijk handelen in Cryptocurrency met Bitvavo  en  LiteBit

Bron foto: nl.cryptonews.com

Please follow and like us: