Gaat TRON (TRX) Bitcoin achterna?

TRX is van plan zijn open-sourceplatform op 29 december 2018 te lanceren. Veel cryptocurrencies hebben het gevoel dat de tweede helft van kwartaal 4 veel katalysatoren zal opleveren.

Direct na kwart vier host de Nitron Summit op 17 en 18 januari in San Francisco. TRX is fiscaal gepositioneerd om conferenties te houden, te betalen voor belangrijke beursnoteringen, toekomstige ontwikkeling te financieren, allemaal via een bearmarktAls dit geen toewijding in de crypto-ruimte laat zien, zal niets dat doen.

Justin Sun, de oprichter van TRON, is ook een van de meer invloedrijke personen in crypto. Het hebben van zo’n invloedrijke, goed verbonden en goed opgeleide blockchain-leider is positief voor elke cryptocurrency.

TRX wil met zijn open source Dapp-platform live gaan voor het einde van het jaar, ze houden een grote conferentie in San Francisco in januari en waren net genoteerd op Coinsuper. Voor een ‘veiliger’ cryptocurrency-spel lijkt TRX begin januari veel belangrijke katalysatoren te hebben.

TRON zal op 16 November 2018 opgenomen worden in de lijst van BESTEX

 

Makkelijk handelen in Bitcoin met Bitvavo  en  LiteBit

 

Please follow and like us: