Folex Crypto Exchange gaat Ripple toevoegen

Ripple is de laatste tijd constant in nieuws geweest, meestal om een ​​nieuwe partner te vinden voor hun xRapid-service. De meeste partnerschappen hebben geen invloed op de waarde van XRP , maar met FoLex is dat niet het geval.

Folex is een alles-in-een oplossing voor Crypto- en FIAT-services. Hun belangrijkste doel is om hun klanten een onbeperkte transactie- en beleggingsportefeuille te bieden. Folex heeft een International Finance Licence (IFC) van de Georgian National Bank. De licentie en alle financiële diensten zijn beschikbaar voor het bedrijf om aan te bieden. Georgië heeft een uitstekende bankinfrastructuur en staat open voor de cryptomarkt . Het land is ook een eersteklas locatie om onze klanten tegelijkertijd veiligheid en anonimiteit te garanderen.

Koop Ripple bij Bitvavo

De beurs geeft Ripple’s XRP weer als een valuta die vanaf het begin wordt verhandeld. Ripple heeft moeite om XRP op de beurs genoteerd te krijgen als een valuta. Maar het is gelukt en ze boeken grote vooruitgang.

Folex is nog niet online, maar ze maken veel lawaai in de crypto-community. Een paar van hun functies zijn:

Normale en Pro-modus: de centrale heeft een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Tegelijkertijd moeten ze ook rekening houden met hun professionele handelaren. Dus ze hebben twee modi, normaal en pro om dit probleem op te lossen.

ERC 20-tokens : Folex biedt elke gebruiker een ERC-20-compatibele portemonnee, zodat alle tokens die via ICO’s worden uitgevoerd eenvoudig kunnen worden overgezet naar de Exchange.

FoLex Banking: elke gebruiker kan, naast zijn rekening, een bankrekening openen die ook als referentie- / verrekeningsrekening kan worden gebruikt. Van het gestorte krediet kunnen crypto’s rechtstreeks worden gekocht en verkocht.

xRapid is de grensoverschrijdende betalingsdienst van Ripple die het XRP-token gebruikt om betalingen af ​​te wikkelen. Hoewel honderden banken het netwerk van Ripple gebruiken, gebruikt momenteel slechts een handvol xRapid. Er lijkt een handvol redenen te zijn voor de sterke toename van XRP, van de voortgaande uitrol van Ripple’s xRapid-service tot de uitbreiding ervan naar nieuwe territoria.

Met name heeft XRP Ethereum opnieuw ingehaald na de stijging van 18%, maar Ethereumheeft zijn positie weer teruggekregen.

 

Koop Ripple bij Bitvavo

Please follow and like us: