Enorme stijging van meer dan 50% voor Bitcoin Cash

De Bitcoin Cash (BCH) koers steeg deze week met meer dan 50 procent. Daarmee presteerde de altcoin beter dan alle andere grote digitale valuta’s. De stijging heeft te maken met de opkomende hardfork van Bitcoin Cash.

Koop Bitcoin Cash

Door deze flinke stijging, wist Bitcoin Cash verschillende andere crypto valuta’s te overtreffen deze week. Tijdens de 7 dagen waarin BCH meer dan 50 procent is gestegen, zagen we de originele Bitcoin (BTC) flink achterblijven. De Bitcoin koers steef namelijk slechts 1,8 procent deze week.

Ook Ethereum, de op 1 na grootste cryptocurrency ter wereld kon Bitcoin Cash niet verslaan. Ether kende een goede week en steeg met ongeveer 9 procent van $196 dollar naar $215 dollar.

Ripple, de op twee na grootste cryptocurrency presteert ook goed deze week en heeft zelfs weer even de nummer 2 plek afgenomen van Ethereum. XRP kende deze week een indrukwekkende winst van ongeveer 20 procent.

Koop Bitcoin Cash

Please follow and like us: