Stellar (XLM) Wint, Bitcoin en Altcoins verliezen weer.

De markt was een beetje negatief en de afgelopen 24 uur werd het ook niet veel beter. Bitcoin en Altcoin top 10 openen dan ook iets lager dan gisteren.

Nadat we gisteren al wat negativiteit zagen is het sentiment vandaag niet anders. De koersen van Bitcoin en top-10 Altcoins blijven redelijk stabiel maar liggen iets onder die van gisteren. Positieve uitschieter is de Stellar (XLM) dat een winst van X procent mocht noteren.

Historische airdrop: Stellar geeft 125 miljoen dollar weg
Medeoprichter Jed McCaleb, ook oprichter van Mt. Gox en mede-oprichter van Ripple, zegt: “Wij geloven dat airdrops centraal staan bij het creëren van een meer inclusieve digitale economie. Het gratis weggeven van XLM en de samenwerking met Blockchain.com is bedoeld om XLM uiteraard populairder te maken. Gebruik maakt een netwerk vele malen nuttiger en dat is wat we nastreven met Stellar Lumens.”

Gerucht over Stellar (XLM)
Er gaan grote geruchten over Stellar, dat deze op coinbase komt te staan!!!!!
Dit kan een grote sprong omhoog betekenen.

 

Please follow and like us: