Cryptowereld naar nieuw dieptepunt

De Crypto-wereld is vandaag opnieuw getroffen door een flinke daling. De meeste coins zijn met meer dan 20% gezakt. Deze grote verliezen zijn waarschijnlijk te danken aan de prijsdaling van Bitcoin (BTC)

De totale omvang van de Cryptocurrency is met meer dan 20 miljard gedaald.  Ook Cardano (ADA) en Stellar (XLM) gingen hard onderuit. Wel gek, want deze twee cryptocoins lieten toch keer op keer een stijgende lijn zien de afgelopen week. In tegenstelling tot al die andere Altcoins, die wel keer op keer verliezen leden.

Echter Analisten en handelaren hebben geen idee waarom die prijsdaling zo plotseling kwam.

Ik ben geen helderziende, maar het gevoel zegt mij, dat er met deze enorme daling een prima moment is aangebroken om een aantal mooie munten aan te kopen.

De meest makkelijke manier om aan Cryptomunten te komen is via Bitvavo (geen wallet nodig)

Crypto kopen met Bitvavo                                                crypto kopen met Binance

 

Please follow and like us: