Voorverkoop Attrace Token met 40% bonus

Wat is Attrace?

Attrace is het eerste volledig gedecentraliseerde affiliate marketingplatform. Geheel op maat gemaakte blockchain die in staat is om elke klik op een ketting te registreren en te controleren.

Wat is affiliate marketing?

In affiliate marketing adverteert een website van een uitgever een Merchant-product en stuurt de gegenereerde klikken / verwijzingen naar de aanbieder. Pas als een handelaar een verkoop sluit, betaalt hij de uitgever een commissie. Dit zou ongetwijfeld het logische eindpunt moeten zijn voor een groot deel van alle online marketinguitgaven wereldwijd: betaling op basis van behaalde omzet!

Voor nu, met een marktaandeel van ~ 5% ($ 13 miljard per jaar), voornamelijk als gevolg van technische en vertrouwensproblemen tussen de betrokken partijen. Dit betreft met name de tussenpersoon tussen de uitgevers en de handelaars: het aangesloten netwerk.

Affiliate Networks volgen alle gegenereerde klikken / verwijzingen / leads / verkopen en regelen alle betalingen. In ruil daarvoor nemen ze een korting van 10-25% van de commissies die door de handelaar aan de uitgever zijn betaald.

Krijg 40% cadeau in de voorverkoop:

Wil jij er als eerste bij zijn? Koop dan hier je Attrace Token in de voorverkoop!

Stelling: Attrace zal Affiliate Marketing radicaal veranderen

Het Attrace-platform past blockchain-technologie toe tot de kern van Affiliate Marketing door een slim contract te koppelen aan elke individuele klik / verwijzing gegenereerd door de uitgever, verkoop of niet-verkoop. Deze aanpak maakt een regulerend Affiliate Network overbodig.

Voordelen:

Door elke afzonderlijke klik / doorverwijzing, verkoop of niet-verkoop te volgen, zal Attrace de eerste zijn die de belangrijkste problemen van affiliate marketing oplost:

Geen fraude meer: ​​slimme contracten die aan elke klik / doorverwijzing zijn gekoppeld, kunnen niet worden gemanipuleerd, zodat alle statistieken de absolute waarheid zijn

Geen trackingproblemen meer: ​​elke individuele klik / verwijzing heeft een unieke ID, wat resulteert in een volledig betrouwbare tracking van de prestaties van de uitgevers.

Zeer lage kosten: Affiliate Networks brengen commissie van 10-25% in rekening. Attrace reduceert dit tot ~ 0,5%.

Snellere Real Value-betalingen: onmiddellijke commissie-uitbetaling op basis van zeer nauwkeurige definities en dynamische schaalvergroting.

Publishers en Merchants rechtstreeks met elkaar verbinden: geen Affiliate Network er tussenin

Geen beperking voor handelaars: goedkeuring door long tail en opkomende markten zal gebaseerd zijn op reputatie, niet ter beoordeling van aangesloten partners.

Waarom Attrace uniek is:

Attrace is het enige affiliate marketing blockchain-project dat elke individuele klik / verwijzing van een prospect, sale of no-sale volgt en toekent, wat inzichten en statistieken betekent die onmogelijk te manipuleren zijn. Als je dat niet kunt, verslaat het gebruik van de blockchain voor affiliate marketing in onze visie het doel. Het niet volgen van alle klikken / verwijzingen betekent dat u de belangrijkste problemen met affiliate marketing niet kunt oplossen: problemen met het volgen en vertrouwen.

Attrace is het enige affiliate marketingproject met een volledig dedicated blockchain die vanaf nul is opgebouwd (in Golang door Google), het is geen vork van niets. Alle andere initiatieven gebruiken ETH waarvan we geloven dat het in de praktijk niet zal werken (netwerksnelheidsproblemen, zeer hoge exploitatiekosten en operationeel risico).

Attrace is een volledig open netwerk waar alle gebruikers te allen tijde alle geregistreerde klikken / verwijzingen / leads / verkopen van alle advertenties kunnen volgen.

Live vóór eind 2018 met direct marktaandeel dat al beschikbaar is via het team van oprichters, resulterend in direct Attrace (ATTR) -tokengebruik door de daadwerkelijke eindgebruikers van het platform.

Presale Attrace Token

Krijg 40% cadeau in de voorverkoop:

Wil jij er als eerste bij zijn? Koop dan hier je Attrace Token

 

Hoe werkt Attrace Token:

Attrace token presale

Please follow and like us: