Ripple (XRP) binnenkort op Coinbase

Ripple (XRP) binnenkort op Coinbase!

XRP-handel is nu volledig live op Coinbase Pro. De XRP / USD- , XRP / EUR- en XRP / BTC- orderboeken bevinden zich in de volledige handelsmodus. Limit-, market- en stop-orders zijn nu beschikbaar. 

Ondersteuning voor XRP is in eerste instantie beschikbaar voor Coinbase Pro-gebruikers in de VS (met uitzondering van NY), het VK, ondersteunde lidstaten van de Europese Unie, Canada, Singapore en Australië. Aanvullende rechtsgebieden kunnen op een later tijdstip worden toegevoegd.

Na 10.00 uur op 25 februari 2019 accepteren ze binnenkomende transfers van XRP naar Coinbase Pro . Ze accepteren stortingen van minimaal 12 uur, voordat volledige verhandeling mogelijk is. Houd er rekening mee dat voor inkomende overschrijvingen de specificatie van een XRP-bestemmingscodevereist is .

Zodra er voldoende aanbod van XRP op het platform is vastgesteld, zal de handel in de XRP / USD-, XRP / EUR- en XRP / BTC-orderboeken gefaseerd beginnen, te beginnen met de post-alleen-modus en doorgaan met volledige handel als onze statistieken voor een gezonde markt wordt voldaan. XRP-handel zal in eerste instantie toegankelijk zijn voor Coinbase Pro-gebruikers in de VS (met uitzondering van NY), VK, ondersteunde lidstaten van de Europese Unie, Canada, Singapore en Australië. Aanvullende rechtsgebieden kunnen op een later tijdstip worden toegevoegd.

        

XRP is de cryptocurrency die wordt gebruikt door het XRP-grootboek , dat internationale valutawissel en remittances ondersteunt. Het grootboek wordt mogelijk gemaakt door een netwerk van peer-to-peer-servers. Alle accounts op dit netwerk kunnen XRP van / naar elkaar verzenden of ontvangen, terwijl XRP kan worden gebruikt om onderliggende fiat-valuta’s tussen twee partijen te verzenden. Op deze manier kan XRP fungeren als een brugvaluta in transacties met verschillende valuta’s zoals Amerikaanse dollars, Japanse yen, euro’s, frank en anderen die worden gebruikt op het XRP-netwerk.

Houd er ook rekening mee dat XRP nog niet beschikbaar is op Coinbase.com of via de mobiele apps. Ze zullen een afzonderlijke aankondiging doen wanneer dat gebeurt.

De fasen van de XRP-lancering

Er zijn vier fasen in de lancering zoals hieronder beschreven. Ze zullen elk van deze fasen onafhankelijk volgen voor elk nieuw orderboek. Als op een bepaald moment een van de nieuwe orderboeken niet voldoet aan onze beoordeling voor een gezonde en ordentelijke markt, kunnen ze het boek langer in één staat bewaren of de handel opschorten volgens hun handelsregels .

Ze sturen tweets vanuit hun Coinbase Pro Twitter-account, terwijl elk orderboek de volgende fasen doorloopt:

  1. Transfer-only. Vanaf 10.00 uur CET op 25 februari kunnen klanten XRP overzetten naar hun Coinbase Pro-account. Klanten kunnen nog geen bestellingen plaatsen en er worden geen bestellingen in deze orderboeken geplaatst. Orderboeken zullen minstens 12 uur in de transfer-only-modus zijn.
  2. Post-only. In de tweede fase kunnen klanten limietorders plaatsen, maar zullen er geen overeenkomsten zijn (voltooide orders). Orderboeken zullen minimaal één minuut in de post-only modus zijn.
  3. Limit-only. In de derde fase beginnen limietorders, maar kunnen klanten geen marktorders verzenden. Orderboeken bevinden zich minimaal tien minuten in de limiet-modus.
  4. Volledige handel. In de laatste fase zijn volledige handelsservices beschikbaar, waaronder limiet-, markt- en stopopdrachten.

Na het lanceren van Ripple (XRP) op Coinbase.com, zal naar mijn mening de koers kort flink gaan stijgen. Maar jij hoeft niet te wachten op deze XRP lancering, wees vooraf al klaar met je aankoop.

Wil jij nu al in Ripple (XRP) gaan handelen?

 

Please follow and like us: