Blockchain-gebaseerde affiliate marketing

Blockchain-gebaseerde affiliate marketing


Geen fraude meer
Slimme contracten die aan elke afzonderlijke klik zijn gekoppeld, kunnen niet worden gemanipuleerd, waardoor alle statistieken de absolute waarheid zijn.


Geen hoge netwerktarieven meer
Affiliate Networks brengen 10-35% commissie in rekening,
Attrace reduceert dit tot ~ 0,5%.


Geen toegangsbarrières meer
Acceptatie op lange staart en opkomende markten zal gebaseerd zijn op reputatie, niet ter beoordeling van een aangesloten netwerk.


Geen transparantieproblemen meer
Elke afzonderlijke klik (sale of no-sale) heeft een unieke ID, wat resulteert in een volledig betrouwbare tracking van de prestaties.


Betere en snellere betalingen
Directe commissie-uitbetaling op basis van zeer nauwkeurige definities en indien nodig op basis van dynamische schaalvergroting.


Directe verbinding tussen uitgevers en adverteerders
Rechtstreekse communicatie tussen uitgevers en adverteerders via geavanceerde berichtenborden.

Hoe werkt het?

Het Attrace-platform past blockchain-technologie toe als kern van affiliate marketing door overeenkomsten tussen adverteerders en uitgevers te registreren en vervolgens slimme contracten te koppelen aan elke gegenereerde individuele klik, verkoop of niet-verkoop. Deze aanpak maakt een regulerend Affiliate Network overbodig.


Adverteerders en uitgevers zullen de spel veranderende voordelen van Attrace hebben tijdens het werken met een gebruikers interface die niet verschilt van de gebruikers interfaces van de huidige aangesloten netwerken. U hoeft niets te begrijpen over Blockchain om deel te nemen!

Vind alle informatie op Attrace.com

Nieuw

Attrace Token Pre Sale:
Gratis aanmelden voor Informatie

De eerste voorverkoop is reeds geweest. De tweede is ondertussen geopend.

Please follow and like us: